Eindcongres Food From Food

1 november 2019

PLANT BASED PRODUCT INNOVATION

Het project Food from Food stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de agro- en voedingsmiddelenindustrie op het vlak van verwaarding van plantaardige nevenstromen tot voedingsmiddelen. Food from Food is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op financieel als praktisch gebied.
Ben je op zoek naar nieuwe product ideeën? Wil je meerwaarde bieden aan plantaardige nevenstromen? Test jouw product en proces in één van onze faciliteiten, vergroot jouw markt tot over de landsgrenzen en maak gebruik van het fonds dat Food from Food biedt.

Bekijk de brochure

Food from Food is gefinancierd binnen het Interreg programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun aan het Europees Fond voor Regionale Ontwikkeling. Dit project loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2019.

Meer informatie

Food from Food wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord Brabant, Provincie Limburg, Ministerie van Economische Zaken Provincie Oost-Vlaanderen en Provincie Antwerpen.

Dit zijn de verschillende partners bij Food from Food:

Food from Food

Samen tegen voedeselverspilling Sustainable Food Initiative Brainport

Website door Forwart Marketing & Communicatie door Viduro Privacyverklaring Contact