Opening COTEMACO field lab Smart Food Processing

1 oktober 2019

Food Tech Brainport en High Tech NL zijn partners in het Europees project COTEMACO.  Vanuit dit project wil Food Tech Brainport voedselverwerkende bedrijven in Noordwest Europa informeren over wat wel, maar ook wat niet mogelijk is met cobots (robots die kunnen samenwerken met de mens) en andere digitale automatisering.

Dit gaan we demonstreren in het field lab Smart Food Processing waar diverse opstellingen met Cobots, Robots en andere digitale automatiseringen staan opgesteld. Specifiek gericht op de Food, in een daadwerkelijke food-productieruimte.

Dit field lab zal gebruikt gaan worden om ondernemers bekend te maken met de (on)mogelijkheden van automatisering met Cobots, en hen te ondersteunen met trainingen, cursussen, business- en implementatieplannen  indien zij overwegen om cobots of andere digitale automatisering te implementeren in hun onderneming.

Mede met steun van Europa en de provincie Noord-Brabant is deze steun veelal volledig kosteloos voor ondernemers (via de zgn. de-minimis vrijstellingsverordening).

De opening van het field lab Smart Food Processing vindt voor geregistreerde bezoekers plaats om 15:30. U bent welkom vanaf 15:00. Uw aanmelding is pas definitief na bevestiging

Locatie
Food Tech Brainport
Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond

Parkeren
Achter het pand van Food Tech Brainport zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

Aanmelden 
Wilt u zich aanmelden voor de opening van het fieldlab Smart Food Processing. Klik dan hier

Samen tegen voedeselverspilling Sustainable Food Initiative Brainport

Website door Forwart Marketing & Communicatie door Viduro Privacyverklaring Contact