DVC Machine vision

Sinds 2004 is DVC Machinevision partner in visiontechnologie voor OEM’s in de gehele Benelux en leveren zij met hun partners oplossingen wereldwijd. Dit varieert van distributie van A-merk vision componenten tot het ontwikkelen van klantspecifieke vision modules voor food-, robot- en sportapplicaties.

DVC biedt een breed assortiment aan machine vision componenten. Hierbij moet gedacht worden aan industriële camera’s, machine vision software, 2D en 3D smart camera’s, framegrabbers en lenzen. Daarbij bieden zij ook de benodigde technische ondersteuning. Door de kennis en expertise van DVC is hun klant verzekerd van de juiste en beste producten voor hun eigen machine vision uitdagingen.

DVC ontwikkelt en implementeert daarnaast ook klantspecifieke OEM modules en vision systemen. Hierbij richten zij zich o.a. specifiek op de Food sector.

DVC is al jaren met een kantoor gevestigd op de locatie van Food Tech Brainport. Wij zijn ontzettend blij om een specialist als DVC op het gebied van vision technologie in huis te hebben.

 

DVC Machine vision

Samenwerking met FTB:

DVC is specialist op het gebied van vision technologie. Door de kennis en expertise van DVC is hun klant verzekerd van de juiste en beste producten voor hun machine vision uitdagingen. DVC richt zich o.a. specifiek op de Food sector.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

Naam*

FTB pand