Elphi Nelissen

Organisatie

Elphi Nelissen (1959) is sinds 1 september 2020 lid van het College van Bestuur van Fontys. Elphi is verantwoordelijk voor onderwijs, onderzoek, duurzaamheid, zakelijke dienstverlening, ondernemerschap, en de dienst Onderwijs & Onderzoek. Ook heeft ze de instituten in het domein Techniek en het domein Economie onder haar hoede. Ze vertegenwoordigt het CvB in regio Tilburg.

Voordat Elphi Nelissen bij Fontys aan de slag ging, was zij hoogleraar Building Sustainability en decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze is directeur en oprichter van Nelissen Ingenieursbureau, waar 70 mensen werken. In 1983 rondde zij de opleiding bouwfysica af bij de Technische Universiteit Eindhoven.

Elphi Nelissen is zeer goed bekend in de regio Eindhoven en de provincie Noord-Brabant. Ze is onder meer bestuurslid bij Stichting Brainport Smart District en voorzitter van de Sociaal Economische Raad Brabant. Ook is ze bestuurslid bij Food Tech Brainport en lid adviescollege Open Science bij Vereniging Hogescholen.

See also

Takes care of the finances
Connects the industry with high tech and data
Connects the industry with research and government
Links (residual) flows to ingredients
Connects the industrie with research & education

Elphi Nelissen

Function:

Boardmember Food Tech Brainport Foundation | Board member Fontys University

Projecten:

Geen projecten gevonden

Get in contact

Working together on the food industry of tomorrow? We are happy to think along with your challenge, idea or concept and welcome you as a partner.

"*" indicates required fields

Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FTB pand
FTB pand