Lunchsessie: Hoe verbeter je je onderneming met data?

Lunchsessie: Hoe verbeter je je onderneming met data?

Eerstvolgende evenementen

Lunchsessie: Hoe werk je je nieuwe medewerkers in?

16 februari 2023

Food Technology 2023

12 april 2023

 vanaf 

9 maart 2023

 om 

11:30

 uur tot 

9 maart 2023

 om 

13:30

 uur

Data science, artificial intelligence, het zijn de buzzwords van deze tijd en je ‘moet’ er echt wat mee. Maar wat dan? En waar zit die toegevoegde waarde in het gebruik van data voor de levensmiddelenindustrie?

Daar weten de experts bij JADS MKB Datalab alles van. In deze lunchsessie op donderdag 9 maart zullen zij je in korte tijd wegwijs maken in de wereld van data. Heb je geen idee waar je moet beginnen, of heb je wellicht al een aantal ideeën, maar weet je niet hoe ze uit te voeren, dan gaat deze sessie je verder op weg helpen. Aan het eind van de sessie heb je een beter begrip van wat data science nou precies omhelst en hoe je het kunt gebruik om je onderneming te verbeteren. Geen vraagstuk is te klein, of te groot, om mee aan de slag te gaan.

Na de lunchsessie zullen de experts van JADS MKB Datalab nog wat langer aanwezig zijn om geïnteresseerden 1:1 van advies te voorzien. In 15 minuten kun je je vraagstuk voorleggen en zullen zij met een kort advies voor vervolgstappen komen. Hiervoor moet je je vooraf aanmelden, geef bij de aanmelding door als je dit graag wilt.

De sessie richt zich specifiek op voorbeelden uit de levensmiddelenindustrie, maar deze richten zich niet specifiek op één bedrijfsonderdeel. Dus, werk je in de logistiek, productie, planning, marketing, of ergens heel anders, maar wel binnen food, en wil je met data aan de slag? Dan is dit de perfecte volgende stap!

De lunch staat om 11.30u klaar, we gaan om 12u van start en ronden uiterlijk 13.30u af. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden kan via de knop hieronder, of stuur een mail naar annelie@foodtechbrainport.com.

Wil je meer informatie over het JADS MKB Datalab? Download dan hier de brochure voor meer informatie en enkele concrete voorbeeld: JADS MKB Datalab Brochure.

 

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand