Kennissessie: Vakmanschap – (Oude) kennis inzetten en opdoen

Kennissessie: Vakmanschap – (Oude) kennis inzetten en opdoen

Eerstvolgende evenementen

Masterclass Studenten Levensmiddelentechnologie (HAS)

06 oktober 2022

Bezoek ons tijdens onze Open Dag!

15 oktober 2022

Kennissessie: ‘Kwaliteitsdenken tussen de oren’

20 oktober 2022

 vanaf 

23 november 2022

 om 

11:30

 uur tot 

23 november 2022

 om 

13:30

 uur

Nieuwe technologieën, spannende innovaties, een carrière switch, ze vragen allemaal wat nieuws van jou, of je medewerkers. Maar, vaak kun je veel eerder opgedane kennis en kunde weer op een andere manier toepassen. Hoe?

Daar gaat onze eerste gast ons meer over vertellen. Jij en je medewerkers hebben waarschijnlijk al veel van de kennis en kunde in huis, al komt die misschien uit onverwachte hoek. Hoe ga je om met transferable skills? Kennis en kunde die je elders hebt opgedaan, en nu weer op een iets andere manier, in kunt zetten.

De rest van het programma is nog niet geheel uitgekristalliseerd, maar zal zich met hetzelfde thema bezig houden. Het zal 1,5-2u duren en vindt plaats op onze locatie in Helmond.

Voor wie? Dit is uitermate relevant als je werkzaam bent in het kwaliteitsmanagement, productie, of R&D binnen de levensmiddelenindustrie. Zo niet, maar mochten de thema’s je aanspreken, dan ben je alsnog van harte welkom.

Aanmelden kan via de knop hieronder, of door een mail te sturen naar annelie@foodtechbrainport.com.

 

Deze sessie is onderdeel van ons Food Tech Talent programma, een samenwerking met de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) om de levensmiddelenindustrie klaar te maken voor de toekomst. Leer meer over hun FIT2030 programma hier.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand