Dirk van Ledden

Team

Verwonderen, verbazen, verbinden en verder brengen. Dat is wat Dirk doet als projectleider bij Food Tech Brainport. Hij houdt zich bezig met procestechnologie in de voedingsmiddelenindustrie: de inzet van bestaande technologie in een andere markt, of het toepassen van nieuwe technologie in een totaal andere markt. Bijvoorbeeld: een innovatieve vriestechnologie voor organen letterlijk in huis halen en onderzoeken of die technologie ook voor de food sector interessant is.

Ik begeleid organisaties in de doorontwikkeling van hun bedrijf, producten en processen. Ik zie kansen en mogelijkheden en loop graag voorop in de uitvoering. Ik ben regisserend, faciliterend en ondersteunend en ga actief op zoek naar oplossingen voor onduidelijkheden en problemen. Kan ideeën omzetten naar initiatieven. In mijn rol bij Food Tech Brainport probeer ik mensen te prikkelen en aan te zetten tot innovatie. Te verwonderen en te verbazen. En wat word ik er blij van als ik zie dat we met de inzet van technologie waarde kunnen toevoegen.

Bekijk ook

Draagt zorg voor de financiën
Verbindt de industrie met onderzoek en overheid
Koppelt (rest)stromen aan inhoudsstoffen
Verbindt de industrie met onderzoek en onderwijs
Zorgt voor optimaal gebruik van grondstoffen

Dirk van Ledden

Functie:

Verbindt de industrie met high tech en data

Projecten:

Succesverhalen van Dirk van Ledden

Bakkerij Mariën: minder handjes dankzij de inzet van een cobot

Efficiënter werken met minder handjes. Dat was de vraag waarmee bakkerij Mariën bij ons terecht kwam. De oplossing: een cobot die een deel van de (zware) werkzaamheden overneemt.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

FTB pand