Elphi Nelissen

Organisatie

Elphi Nelissen (1959) is sinds 1 september 2020 lid van het College van Bestuur van Fontys. Elphi is verantwoordelijk voor onderwijs, onderzoek, duurzaamheid, zakelijke dienstverlening, ondernemerschap, en de dienst Onderwijs & Onderzoek. Ook heeft ze de instituten in het domein Techniek en het domein Economie onder haar hoede. Ze vertegenwoordigt het CvB in regio Tilburg.

Voordat Elphi Nelissen bij Fontys aan de slag ging, was zij hoogleraar Building Sustainability en decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze is directeur en oprichter van Nelissen Ingenieursbureau, waar 70 mensen werken. In 1983 rondde zij de opleiding bouwfysica af bij de Technische Universiteit Eindhoven.

Elphi Nelissen is zeer goed bekend in de regio Eindhoven en de provincie Noord-Brabant. Ze is onder meer bestuurslid bij Stichting Brainport Smart District en voorzitter van de Sociaal Economische Raad Brabant. Ook is ze bestuurslid bij Food Tech Brainport en lid adviescollege Open Science bij Vereniging Hogescholen.

Bekijk ook

Verbindt de industrie met high tech en data
Draagt zorg voor de financiën
Koppelt (rest)stromen aan inhoudsstoffen
Verbindt de industrie met onderzoek & onderwijs
Verbindt de industrie met onderzoek en overheid

Elphi Nelissen

Functie:

Bestuurslid Stichting Food Tech Brainport | Board member Fontys University

Projecten:

Geen projecten gevonden

Succesverhalen van Elphi Nelissen

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand