Toine Hultermans

Team

Efficiënter omgaan met onze grondstoffen en daarvan lekkere voedingsproducten zonder verlies en met een verdienmodel. Dat is waar projectleider Toine Hultermans zich bij Food Tech Brainport in verschillende projecten mee bezig houdt.

“Al 18 jaar ben ik werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. Als business developer / projectleider werk ik aan verschillende projecten: van nieuwbouw of uitbreiding van fabrieken tot het optimaliseren van productieprocessen. De focus ligt in de laatste jaren op het opzetten van samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven in de keten om tot een optimaal verwerkingsproces te komen. Om samen te kunnen werken aan minder voedselverlies en zo bij te dragen aan de verduurzaming van de voedselverwerkende industrie. Met als einddoel: nieuwe, economische haalbare, voedselverwerkingsprojecten. Het verbeteren van voedselproductieprocessen is mijn passie, en dat hoop ik nog jaren te mogen doen.”

Bekijk ook

Draagt zorg voor de financiën
Verbindt de industrie met high tech en data
Verbindt de industrie met onderzoek en overheid
Koppelt (rest)stromen aan inhoudsstoffen

Toine Hultermans

Functie:

Zorgt voor optimaal gebruik van grondstoffen

Projecten:

Succesverhalen van Toine Hultermans

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

Naam*

FTB pand