Zoeken
Sluit dit zoekvak.

1-2 Taste

1-2-Taste is ‘s werelds eerste platform dat alle voedings- en drankenbedrijven gemakkelijk toegang geeft tot voedings- en drankeningrediënten: Makkelijk te vinden, makkelijk te selecteren en makkelijk te bestellen. Of u nu op zoek bent naar reguliere ingrediënten, innovatieve ingrediënten of ondersteuning bij innovatie, 1-2-Taste is de partner, die voedingsingrediënten en diensten samenbrengt om voedingsmiddelenfabrikanten te ondersteunen.

1-2-Taste is het partner platform voor leden van Food Tech Brainport voor het vinden en bestellen van voedings- en drankeningrediënten. Leden vinden hier van kleinere verpakkingen tot grote hoeveelheden ingredienten, maar ook samples. Gemakkelijk besteld en snel geleverd.  Hiervoor gebruikt 1-2-Taste zijn netwerk van nu 65 producenten van levensmiddelingrediënten.

1-2-Taste is daarnaast ook de partner voor het vermarkten van (nieuwe) ingrediënten, geproduceerd door leden van Food Tech Brainport.

1-2 Taste

Samenwerking met FTB:

1-2-Taste is 's werelds eerste platform dat alle voedings- en drankenbedrijven gemakkelijk toegang geeft tot voedings- en drankeningrediënten: Makkelijk te vinden, makkelijk te selecteren en makkelijk te bestellen. Of u nu op zoek bent naar reguliere ingrediënten, innovatieve ingrediënten of ondersteuning bij innovatie, 1-2-Taste is de partner, die voedingsingrediënten en diensten samenbrengt om voedingsmiddelenfabrikanten te ondersteunen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand