Zoek
Sluit dit zoekvak.

AAE

AAE is grensverleggend in technologie en een hecht familiebedrijf in Helmond. Sinds de oprichting in 1976 zijn zij uitgegroeid tot een geavanceerde high tech machinebouwer met een internationale reputatie. Met meer dan 400 getalenteerde werknemers ontwerpen en vervaardigen zij producten verdeeld over 2 businesslines te weten Production Automation en Advanced Systems.

Elke ‘high-end’ oplossing vanuit AAE sluit naadloos aan op de wensen en behoeften van hun klanten en zorgt er tevens voor dat zij slimmer, sneller, efficiënter en goedkoper kunnen produceren. Dit biedt een significant (concurrentie)voordeel binnen de branche waarin de klant opereert. Bovendien is AAE als systeemaanbieder in staat om de nieuwste technologieën in bestaande machine concepten te integreren. Hierdoor zijn zij in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan producten en oplossingen die de wereld een stukje slimmer, innovatiever, mooi, duurzamer, veiliger en simpelweg leuker maken.

Sinds juni 2021 maakt AAE BV onderdeel uit van onze Raad van Commissarissen. Qua missie en visie past AAE ontzettend goed bij de doelstellingen die wij als Food Tech Brainport willen realiseren op het gebied van voedselinnovatie. De aanhaking van een partij als AAE stelt ons in staat om ondernemers optimaal te ondersteunen met vraagstukken rondom technologie.

 

 

 

 

AAE

Samenwerking met FTB:

Sinds juni 2021 maakt AAE BV onderdeel uit van onze Raad van Commissarissen. De aanhaking van een partij als AAE stelt ons in staat om ondernemers optimaal te ondersteunen met vraagstukken rondom technologie.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand