Search
Close this search box.

Brainport Development

Brainport Eindhoven, home of pioneers. In de Brainport regio bruist het en is de passie voor technologie voelbaar. Dat is te zien aan de vele (top)technologiebedrijven die in deze regio zijn gevestigd. Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant. Met een sterke hightech maakindustrie, een bijzondere designsector en een uniek samenwerkingsmodel is er volop ruimte voor innovatieve startups.

Om verder te komen moeten we samen gaan. De Brainport regio bestaat uit 21 gemeenten en telt vele campussen, fieldlabs en innovatiehubs. Iedere dag werken bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden binnen dit ecosysteem samen waardoor ketensamenwerking, open innovatie en allianties succesvol vorm krijgen. Stichting Brainport en Brainport Development versterken deze samenwerking.

Hoe kunnen we van één plus één drie maken? Door een sterke publiek-private samenwerking, vertrouwen, trekkracht en nabijheid. Het behouden van en het kweken van technologisch leiderschap en door kennis te koppelen aan industrialisering en verdienvermogen. Maar ook door slim gebruik te maken van globalisering en het behouden en kweken van technologisch leiderschap. Dat is waar Brainport Eindhoven voor staat.

Wij zijn blij met onze nauwe samenwerking met Brainport Development. De Brainportregio is sterk in de ontwikkeling van innovatieve technologieën zoals robotica, AI, sensor- en visiontechnologie. Samen met Brainport Development verbinden wij de technologiesector aan de voedselverwerkende industrie op het gebied van kansrijke toepassingsgebieden. Op die manier kunnen we de ontwikkeling van toekomstbestendige technologieën en producten versnellen. Onder andere door de kracht van Brainport Development en onze nauwe samenwerking worden wij ook weer in staat gesteld om bedrijven en technologie naar een hoger niveau te tillen.

Brainport Development

Samenwerking met FTB:

Samen met Brainport Development verbinden wij de technologiesector aan de voedselverwerkende industrie op het gebied van kansrijke toepassingsgebieden.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand