Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carezzo

Carezzo ontwikkelt en vermarkt eiwitrijke producten. Daarmee bieden zij een effectieve oplossing voor het probleem van ondervoeding. Ondervoeding is, met name bij de groeiende groep ouderen, een probleem. Meer eten lukt meestal niet. Daarom biedt Carezzo basisvoeding met toegevoegd eiwit. Het aanbod van Carezzo bestaat uit brood en banket, fruitdrink, groentesoep, roomijs en maaltijden.

De uitdaging is steeds om zoveel mogelijk eiwit toe te voegen aan reguliere en vertrouwde producten met behoud van smaak en textuur. Het toegevoegd eiwit is van hoogwaardig kwaliteit en bevat alle essentiële aminozuren. Voor het zorgvuldig samenstellen van recepturen wordt samengewerkt met voedingsdeskundigen, diëtisten en kenniscentra als het European Bakery Innovation Centre (EBIC), NIZO Research en Wageningen Universiteit.

Carezzo is één van de bewoners van ons pand, waardoor zij optimaal gebruik kunnen maken van de Food Tech Community. Zo wordt een deel van hun assortiment gepascaliseerd bij Pascal Processing, een van de andere bewoners van het pand.

Carezzo

Samenwerking met FTB:

Food Tech Brainport heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de productlijnen en heeft Carezzo verbonden aan technology providers.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand