Zoek
Sluit dit zoekvak.

ELEA GmbH

Elea is onze partner op het gebied van PEF oftewel Pulsed Electric Field. Elea is opgericht om alle Pulsed Electric Field technologieën die oorspronkelijk door DIL zijn ontwikkeld op de markt te brengen. DIL (eveneens partner van Food Tech Brainport) is een onderzoeksinstituut dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve methoden voor voedselproductie, kwaliteitsborging en procesoptimalisatie. Elea, hoewel commercieel, heeft onderzoek en ontwikkeling als core business. De wetenschappers van Elea zijn toonaangevend op het gebied van PEF en zij werken daarbij ook samen met onderzoekspartners in heel Europa en daarbuiten om het potentieel van PEF technologie en de vele toepassingen ervan te onderzoeken. Elea streeft naar een nauwe samenwerking met haar klanten en gelooft dat dit betere resultaten oplevert. De samenwerkingen leveren vaak onverwachte bevindingen en verrassende doorbraken waarmee nieuwe innovaties gerealiseerd kunnen worden.

 We hebben meer dan 175 Elea PEF-systemen ontwikkeld en geïnstalleerd die over de hele wereld in veel verschillende voedings- en drankensectoren in gebruik zijn. Onze ervaring is in de loop der jaren gegroeid en in die tijd hebben we een systematische procedure ontwikkeld om onze technologie aan uw specifieke behoeften aan te passen. Dit omvat vaak rigoureuze tests in een industriële omgeving of in onze ultramoderne pilothallen in Quakenbrück, Duitsland en Boise, Idaho. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten en geloven dat dit betere resultaten oplevert. Vaak levert deze samenwerking onverwachte bevindingen en verrassende doorbraken op die het proces echt opwinding, waarde en beloningen hebben toegevoegd.

Food  Tech Brainport is partner van Elea en sinds 2019 staat er ook een Pulsed Electric Field in onze productielocatie. Een samenwerking die wij als zeer waardevol ervaren. Door het steeds verder uitbreidende technologie aanbod kunnen wij ondernemers optimaal ondersteunen in hun zoektocht naar oplossingen binnen hun productieproces. Samenwerkingen met partijen zoals Elea zijn essentieel hierin.

 

ELEA GmbH

Samenwerking met FTB:

Elea is een van onze technology providers (PEF) en werken wij met hen samen binnen Europese projecten.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand