Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gemeente Helmond

Helmond is een stad van het doen. Een stad met een kenmerkende eigen identiteit en groot geworden door hard te werken. Het kanaal als levensader en de oude metaal- en textiel industrie als voormalig kloppend hart. Het verleden van de stad is nog altijd zichtbaar in de stad die zich vandaag de dag hard maakt voor de toekomst. Vanuit het perspectief van kansen ontwikkelen stimuleert gemeente Helmond dynamiek op 3 economische speerpunten waaronder Food Technology. Hierbij wordt ingezet op het versterken van de samenwerking tussen het bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen op weg naar een schone, wendbare en op de toekomst gerichte industrie.

Het doel van gemeente Helmond is het mogelijk maken van nieuwe innovaties en het doorvertalen van ideeën naar de markt. Het tegengaan van verspilling en het stimuleren van gezonde voeding. En net als bij alle beleidsterreinen zorgen we dat de plannen aansluiten op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en werkgelegenheid.

Gemeente Helmond stelt ons in staat, samen met de Provincie Noord-Brabant, om de komende jaren te groeien naar een zelfstandige organisatie. Dit doet zij middels een financiële bijdrage. De kernwaarden en het beleid van de gemeente Helmond maken het mogelijk dat Food Tech Brainport ondernemers vooruit kan helpen en kansen te benutten als het gaat om duurzame en gezonde voeding. Dit alles om te komen tot een toekomstbestendige voedselverwerkende industrie in de toekomst.

Gemeente Helmond

Samenwerking met FTB:

Gemeente Helmond stelt ons in staat, samen met de Provincie Noord-Brabant, om de komende jaren te groeien naar een zelfstandige organisatie.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand