Zoeken
Sluit dit zoekvak.
HAS Green Academy logo

HAS green academy

Al ruim 70 jaar werkt HAS aan de wereld van morgen. Zowel op lokaal als globaal niveau. Er is namelijk werk aan de winkel. De aarde is er al 4,6 miljard jaar en de mens is er nog maar net. Maar onze invloed is groot. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe de aarde er over 10.000 jaar uitziet. Wel kunnen we ons voorstellen wat voor wereld we doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. En dat is waar HAS green academy haar bijdrage aan wil leveren. Wat kan mooier, beter en slimmer. Waar ligt de ideale balans tussen mens, natuur en economie? Hoe zorgen we voor voldoende goed en gezond voedsel voor iedereen en hoe creëren we een vitale leefomgeving?

HAS green academy richt zich op onderwijs, kennistransfer en onderzoek gericht op de dagelijkse praktijk, oftewel het echte leven. De kennis en ervaring van HAS-docenten en professionals uit het werkveld komen samen met de frisse blik van studenten. Zo wordt er samen gewerkt aan oplossingen voor kleine en grote vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Sinds 2019 is onze samenwerking met HAS Hogeschool geïntensiveerd en werken we nauw samen op gedefinieerde onderzoekslijnen. Zo stomen we gezamenlijk studenten klaar voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. We kunnen dit doen in een authentieke locatie met food grade faciliteiten. Op die manier krijgen studenten een goed een reëel beeld van de praktijk. In samenwerking met HAS green academy hebben we inmiddels ook een Application Center for Sustainable Food Processing opgezet om de onderzoeksresultaten kenbaar te maken en op welke onderzoekslijnen we intensief samenwerken.

HAS green academy

HAS Green Academy logo

Samenwerking met FTB:

Samen met HAS green academy stomen we studenten klaar voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. Deze samenwerking is sinds 2019 geïntensiveerd en werken we nauw samen op een aantal vooraf gedefinieerde onderzoekslijnen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand