Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interreg

Het Interreg Noord-West Europa programma bevordert transnationale samenwerkingen om van Noord-West Europa een belangrijke economische speler te maken én een aantrekkelijke plek om te werken en te leven. Met een hoog niveau van innovatie, duurzaamheid en cohesie. Interreg maakt het daarnaast mogelijk dat ondernemers, onderzoekers en overheden de mogelijkheid hebben om internationaal met elkaar samen te werken aan duurzame projecten.

Middels een bijdrage stelt Interreg het MKB in staat om de innovatiecapaciteit te versterken maar ook om circulaire economie te bevorderen en duurzame productiemethoden.

Met de financiële hulp vanuit Interreg hebben wij eind 2020 het succesvolle project Food from Food af kunnen ronden. Een project dat innovaties stimuleert, ondersteunt en versnelt in de agro en voedingsmiddelenindustrie op het vlak van hoogwaardige inzet van plantaardige nevenstromen tot voedingsmiddelen. Dankzij de ondersteuning vanuit Interreg hebben we de mogelijkheden gekregen om toegevoegde waarde te leveren tot over de landsgrenzen.

Interreg

Samenwerking met FTB:

Dankzij de ondersteuning vanuit Interreg hebben we hierin de mogelijkheden gekregen om toegevoegde waarde te leveren tot over de landsgrenzen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand