Zoek
Sluit dit zoekvak.

JBT / Avure Technologies

JBT/Avure Technologies is dé toonaangevende leverancier van HPP verwerkingssystemen. Ondanks dat de technologie in Nederland nog relatief nieuw is, was JBT/Avure Technologies in de jaren ’60 de pionier van de eerste commerciële hogedrukverwerkingssystemen in Amerika. Hun machines bieden de hoogste output, laagste bedrijfskosten en de grootste betrouwbaarheid voor voedselproducenten en fabrikanten. Ook hebben zij ’s werelds eerste uitbreidbare HPP-machine geïntroduceerd met een indrukwekkende jaarlijkse output.

Voedings- en drankbedrijven kiezen steeds vaker voor HPP omdat de koude en hoge waterdruk behandeling resulteert in clean label producten met een betere smaak, textuur en voedingswaarde.

Pascal Processing werkt o.a. als tolling center voor JBT/Avure Technologies. We zijn dan ook ontzettend trots dat zij als grote HPP leverancier een showcase locatie hebben op het Food Tech Brainport Park in Helmond. Hier kunnen zij producten demonstreren in een keukenfaciliteit in de directe nabijheid van de hoge druk pascalisatie machine. Doordat we deze technologie in huis hebben kunnen we ondernemers optimaal ondersteunen bij hun vraagstukken rondom houdbaarheid en clean label producten.

JBT / Avure Technologies

Samenwerking met FTB:

De technologie van JBT / Avure Technologies is op het Food Tech Brainport Park in Helmond opgesteld. Dankzij de samenwerking kunnen we ondernemers optimaal ondersteunen bij hun vraagstukken rondom houdbaarheid en clean label producten.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand