Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling

De Stichting Samen Tegen Voedselverspilling is dé beweging van bedrijven en publieke organisaties die hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel. Namelijk het gezamenlijk verminderen van voedselverspilling met de helft voor 2030. Een ambitieus maar noodzakelijk doel. Met dit doel houden we in Nederlands jaarlijks 1 miljard kilo goed voedsel binnen de keten dat anders verloren zou gaan. Door de krachten te bundelen willen we van Nederland één van de eerste landen maken die de voedselverspilling met de helft weet te verminderen en daarmee koploper en wereldvoorbeeld te laten zijn.

Food Tech Brainport is één van de founding fathers van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en vervult tevens een bestuursfunctie binnen de stichting. De doelstellingen van de Stichting Samen Tegen Voedelverspilling sluiten naadloos aan op de doelen en missie van Food Tech Brainport. De mondiale opgaves waar we voor staan vereisen verandering. Middels onze faciliteiten, kennis en netwerk(en) zijn we in staat om ondernemers te helpen die met hun plantaardige reststromen aan de slag willen. Zo bieden we mogelijkheden om van een reststroom weer een hoofdstoom te maken.

 

 

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling

Samenwerking met FTB:

Food Tech Brainport is één van de founding fathers van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en vervult tevens een bestuursfunctie binnen de stichting.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand