Search
Close this search box.

Het Subsidiehuis

Subsidietrajecten bieden kansen, maar stellen ook eisen. Het verzilveren van ambities en dromen én voldoen aan de eisen is dan de uitdaging. Het Subsidiehuis ondersteunt bij die uitdaging, ongeacht de fase waarin een project zich ook bevindt (ontwikkelfase, uitvoering of verantwoording).  Met kennis over zowel Europese subsidies, rijksbijdragen en Provinciale subsidies zorgt het Subsidiehuis ervoor dat het traject op orde blijft.

Het werken aan grote maatschappelijke uitdagingen maakt dat wij deelnemen aan een aantal gesubsidieerde projecten. Juist om ervoor te zorgen dat deze projecten in goede banen geleid worden maken wij gebruik van de kennis en kunde vanuit het Subsidiehuis. Daarbij is het Subsidiehuis ook gevestigd op onze locatie wat het voordeel heeft dat wij snel met hen kunnen schakelen.

Het Subsidiehuis

Samenwerking met FTB:

Het Subsidiehuis is bewoner van Food Tech Brainport en wij werken veelvuldig met hen samen op het gebied van zowel grotere als kleinere subsidieprojecten.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand