Search
Close this search box.

Van Rijsingen Green

Familiebedrijf van Rijsingen Green is al ruim 50 jaar een bekende speler in de markt van gezonde en verse voedingsmiddelen. Zij teelt en verkoopt een grote variëteit aan groenteproducten.

Van Rijsingen Green omvat vier aanvullende bedrijven die samen de gehele keten in eigen beheer hebben van teelt tot verwerking. Elk bedrijf afzonderlijk draagt bij aan de missie om circulair te ondernemen en alle grondstoffen te verwaarden. Duurzaamheid is volgens het bedrijf een absolute must om blijvend succesvol te zijn. Op dit gebied speelt van Rijsingen Green een voortrekkersrol. Zo werkt zij bij voorkeur met regionale partners, produceert zij veel van haar producten onder Milieukeur en ontwikkelt zij uit verschillende nevenstromen nieuwe, commercieel interessante producten. ‘’Restanten’’ van onder meer wortels, spinazie en boerenkool worden verwerkt tot sappen en vezels, die gebruikt kunnen worden voor diverse producten zoals sauzen, bakkerijproducten en vlees(vervangers).

Van Rijsingen Green heeft aan de wieg gestaan van Food Tech Brainport en is als bestuurslid nauw betrokken bij Stichting Food Tech Brainport. In diverse projecten rondom het verwaarden van reststromen wordt samengewerkt. Food Tech Brainport heeft bijgedragen aan het realiseren van een verwerkings- en verwaardingslijn voor Van Rijsingen Green waar vele tonnen aan groenten verwerkt kunnen worden tot sappen, concentraten en vezels. Zo werken we samen aan het creëren van nog meer waarde uit reststromen.

Van Rijsingen Green

Samenwerking met FTB:

Food Tech Brainport heeft bijgedragen aan het realiseren van een verwerkings- en verwaardingslijn voor Van Rijsingen Green. Zo werken we samen aan het creëren van nog meer waarde uit reststromen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand