Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbruggen Paddestoelen

Verbruggen Paddestoelen kweekt op biologische wijze oesterzwammen van zeer hoge kwaliteit en is een echt familiebedrijf. Naast de meest bekende oesterzwam, de grijze, telen zij ook de gele, roze én de trompet oesterzwam. Met meer dan 30 jaar ervaring in het telen van paddestoelen weet Verbruggen een eerlijk product van topkwaliteit neer te zetten.

Verbruggen Paddestoelen wil graag hun oesterzwam zo volledig mogelijk benutten. Er worden dan ook proeven gedaan om de gehele zwam, tot en met het voetje, volledig te benutten. Ook van het over te blijven mycelium lijken er mogelijkheden te over.

Food Tech Brainport wordt enthousiast van ondernemers die, zelfs na jarenlang zo niet decennia lang ondernemen, aan de slag gaan met hun product en/of hun reststroom. De oesterzwamvoet is anders dan de oesterzwam zelf maar beschikt over fantastische eigenschappen voor hybride of vegetarische/vegan producten. Verbruggen Paddestoelen hebben wij dan ook kunnen ondersteunen in hun proces binnen het Food from Food project.

Verbruggen Paddestoelen

Samenwerking met FTB:

Binnen het Food from Food project hebben we dit bedrijf geholpen onderzoek te doen naar de volledige reststroom verwaarding van hun oesterzwammen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand