Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wageningen University and Research

Wageningen Food & Biobased Research ontwikkelt kennis en technologieën die bedrijven, overheden en andere onderzoeksorganisaties helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen voor een gezondere, duurzame en welvarende wereld. Samen met klanten ontwikkelt Wageningen Food & Biobased Research gezond en smakelijk voedsel, duurzame voedselketens, en ‘groene’ alternatieven voor producten die nu uit schaarse fossiele brandstoffen worden geproduceerd. Dit doen zij middels toegepast onderzoek vanuit hun kennis over de gehele keten, van grondstof tot verwerking en eindproduct.

De samenwerking met Wageningen Food & Biobased Research is erg intensief. Binnen diverse projecten en programma’s werken wij nauw samen met Wageningen Food & Biobased Research. Met name hoe vanuit toegepast (wetenschappelijk) onderzoek en onderwijs de vertaalslag gemaakt kan worden naar de markt. Een erg waardevolle partner die bijdraagt aan de missie en visie van Food Tech Brainport.

Wageningen University and Research

Samenwerking met FTB:

We werken samen in diverse (Europese) projecten met Wageningen University and Research. Food Tech Brainport zorgt voor de vertaalslag naar de markt op basis van wetenschappelijk toegepast onderzoek.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand