Zoek
Sluit dit zoekvak.
Yuverta

Yuverta

Thuis in de toekomst: dat is de belofte van Yuverta.

Yuverta is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in het blauw-groene domein. Ze bieden  onderwijs aan op 36 middelbare scholen, op 20 mbo-locaties en verzorgen jaarlijks voor duizenden professionals in hun vakgebieden cursussen en trainingen.

De samenleving staat de komende decennia voor grote opgaven, waarvoor ze hun leerlingen, studenten en cursisten opleiden. Opgaven waarmee ze ook direct duidelijk maken waar het blauw-groene domein voor staat, zoals: verduurzaming van de landbouw, verbeteren van de biodiversiteit en natuur, dierenwelzijn, duurzame verstedelijking, gezondheid en leefstijl, verhogen kwaliteit van water en waterhuishouding, verminderen van afvalstromen, energietransitie en het klimaat.

 

We werken samen met Yuverta om studenten enthousiast te maken en houden voor de levensmiddelenindustrie. Studenten kunnen bij ons kennis maken met onze innovatieve technologieën, en in contact komen met lokale ondernemingen in de levensmiddelenindustrie.

Yuverta

Yuverta

Samenwerking met FTB:

Wij laten studenten van Yuverta kennismaken met onze innovatieve technologieën, zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand