Zoek
Sluit dit zoekvak.

Food Technology vakbeurs

Food Technology vakbeurs

De Food Technology vakbeurs is hét kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie. Food Tech Brainport is ook dit jaar weer aanwezig op het event.

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

1 december 2021

 om 

08:00

 uur tot 

2 december 2021

 om 

17:00

 uur

De Food Technology vakbeurs is hét kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie. Net als voorgaande jaren vind ook deze editie in de Brabanthallen in Den Bosch plaats.

Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit? Welke rol speelt technologie hierin? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren.

Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen staan een vijftal thema’s centraal:

  1. Fabriek van de toekomst
  2. Duurzame en transparante keten
  3. Food innovatie
  4. Veilig voedsel
  5. Food lab

Staat de Food Technology vakbeurs ook in jouw agenda dit jaar? Kom dan een bezoek brengen aan onze stand. Je vindt ons bij stand 100. Meer informatie over de vakbeurs vind je via https://food-technology.nl/.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand