Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lunchsessie: Hoe werk je je nieuwe medewerkers in?

Lunchsessie: Hoe werk je je nieuwe medewerkers in?

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

31 maart 2023

 om 

11:30

 uur tot 

31 maart 2023

 om 

13:30

 uur

Een goede nieuwe medewerker gevonden! Dat mag gevierd worden. Maar, wat nu? Hoe werk je de medewerker zo goed en efficiënt mogelijk in?

Daar gaan Martine en Tanja jullie alles over vertellen bij deze lunchsessie op 16 februari. Want meerdere wegen leiden naar Rome, en wat voor jullie de beste strategie is, hangt af van de situatie. Moet de werknemer bijvoorbeeld nog verplichte trainingen volgen? Kan hij/zij meelopen met ervaren medewerkers? Hebben jullie al een checklist met activiteiten klaarliggen? Of kan de nieuwe medewerker zo instromen bij jullie reeds opgezette werkplekopleiding (WPO)?

Aan de hand van praktische voorbeelden uit de levensmiddelenindustrie gaan we het gesprek met jullie aan. De sessie is vooral geschikt voor teamleiders/chefs uit productie, alsmede HR en opleidingsbureau medewerkers.

Om 11.30u zal de lunch klaar staan. We gaan om 12u van start met de inhoudelijke sessie en sluiten uiterlijk 13.30u af. Er zal voldoende tijd zijn voor vragen en discussie.

Aanmelden kan via de knop hieronder, of stuur een mail naar annelie@foodtechbrainport.com.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand