Search
Close this search box.

Ondernemen met reststromen – 1 november

Ondernemen met reststromen – 1 november

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

1 november 2022

 om 

09:00

 uur tot 

1 november 2022

 om 

13:00

 uur

* Ondernemen met reststromen *

Heb jij interesse om met reststromen aan de slag te gaan? Of beschik jij over een technologie die ingezet kan worden bij het valoriseren van reststromen?

Kom dan op 1 november naar de bijeenkomst ‘ondernemen met reststromen’. Verschillende ondernemers delen hun ervaring met het verwaarden van reststromen. Ook zal er worden ingegaan op de voedsel verwerkingsfabriek en verschillende milde processing technologieën. Zie voor het volledige programma hieronder. Het event is kosteloos en aanmelden kan hieronder.

—– Het programma ——

Het programma wordt twee keer aangeboden van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch.

Introductie van het programma – Ivo Ploegsma, Sustainable Food Initiative

Kennis en toepassing: voedselreststromen naar toepassingen in voedsel – Martijntje Vollebregt, WFBR en Anne Terhorst van Food Tech Brainport.

Ondernemers aan het woord: Wat levert reststroom verwaardig op? Wat zijn de uitdagingen? Met Martijn Zieverink van Peelpioneers en Koen van Kessel van Evers Special.

Food in Transitie 2030: De mens centraal bij technische en technologische innovatie – Astrid van Hest, Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie.

Verwaarding door milde verwerking van groente en fruit zijstromen: reduceer voedselverspilling en lever een bijdrage aan duurzame ketens – Martijntje Vollebregt, WFBR en Anne Terhorst, FTB.

Aan de slag in de verwerkingsfabriek voor (plantaardige) zijstromen – @Jos de Boer van Food Tech Brainport en Felix van Rijsingen van van Rijsing Ingredients.

Paneldiscussie o.l.v. Sanne Stroosnijder / Toine Hultermans, met inspirerende ondernemers uit de sector.

Wrap up en vervolgstappen – Ivo Ploegsma, SFI.

Hier kunt u zich aanmelden

De locatie is Food Tech Brainport, Scheepsboulevard 3 te Helmond.

Dit evenement is het eerste in een reeks van drie evenementen, die de komende maanden bij verschillende Field Labs zullen plaatsvinden. Andere thema’s die aan bod zullen komen zijn automatisering en gezonde inhoudsstoffen in voeding

Dit evenement is een samenwerking van: Sustainable Food Initiative, Food processing in a box en Food Tech Brainport.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand