Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennissessie: ‘Kwaliteitsdenken tussen de oren’

Kennissessie: ‘Kwaliteitsdenken tussen de oren’

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

20 oktober 2022

 om 

11:30

 uur tot 

20 oktober 2022

 om 

13:30

 uur

Of het nu een nieuwe technologie is, een nieuwe eis aan je kwaliteitssysteem, of wellicht een nieuw product dat geïntroduceerd wordt, het brengt allemaal veranderingen met zich mee. Hoe zorg je als kwaliteitsmanager, productieleider of productontwikkelaar dat je iedereen mee krijgt? Dat staat centraal tijdens deze bijeenkomst.

Daniël Zwiers, eigenaar van Fresh Quality Support, helpt en adviseert bedrijven in de levensmiddelenindustrie met het introduceren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Daarbij is het natuurlijk essentieel dat medewerkers betrokken worden. Je hebt ten slotte niets aan een systeem als het niet gedragen en uitgevoerd wordt. Hij zal ons vertellen waarom hun werk vooral het “in-beweging-zetten van mensen” is. Hoe zorg je ervoor als organisatie, leidinggevenden, kwaliteitsmedewerker, dat medewerkers aandacht hebben voor de kwaliteit van werken en van het product.

In totaal zijn we zo’n 1,5u bezig, inclusief lunch, op onze locatie aan de Scheepsboulevard in Helmond.

Voor wie? Dit is uitermate relevant als je werkzaam bent in het kwaliteitsmanagement, productie, of R&D binnen de levensmiddelenindustrie. En werk je daar niet in, maar mocht het thema je aanspreken, dan ben je alsnog van harte welkom.

Aanmelden kan via de knop hieronder, of door een mail te sturen naar annelie@foodtechbrainport.com.

 

Deze sessie is onderdeel van ons Food Tech Talent programma, een samenwerking met de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) om de levensmiddelenindustrie klaar te maken voor de toekomst. Leer meer over hun FIT2030 programma hier.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand