Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vinden, binden en blijven boeien van Food Tech Talent – bijeenkomst voor voedselverwerkers

Vinden, binden en blijven boeien van Food Tech Talent – bijeenkomst voor voedselverwerkers

Op dinsdag 8 maart organiseren wij een bijeenkomst speciaal voor voedselverwerkers, over het vinden, binden en boeien van Food Tech Talent.

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

8 maart 2022

 om 

14:30

 uur tot 

8 maart 2022

 om 

16:30

 uur

Werken met voedsel is en blijft mensenwerk. Verschillende technologische innovaties kunnen processen verbeteren of versnellen, maar de menselijke factor blijft zeer belangrijk. Daarom zijn wij samen met Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) een project gestart waarbij we regionale foodbedrijven ondersteunen als het gaat om personeelsuitdagingen, één van de grootste gedeelde uitdagingen binnen de foodsector. Het project wordt ondersteund door de gemeente Helmond. Op dinsdag 8 maart organiseren wij een bijeenkomst speciaal voor voedselverwerkers, over het vinden, binden en boeien van Food Tech Talent.

Een toekomstbestendige voedingsindustrie vraagt om innovatie, kennis en medewerkers die lekker werken, beschikken over vakkennis en optimaal productief zijn, nu en in de toekomst. Dat is precies waar dit event over gaat. Tijdens de bijeenkomst delen wij resultaten van een veldonderzoek onder foodbedrijven. Ook gaan we samen in gesprek over hoe wij met elkaar kunnen samenwerken aan het vinden, binden en boeien van mensen die iedere dag bezig zijn om lekker gezond voedsel te maken. Ons Food Tech Talent.

Wanneer: dinsdag 8 maart
Tijd: 14.30 tot 16.30 uur
Locatie: Food Tech Brainport (Scheepsboulevard 3, Helmond)
Programma:

  • Korte kennismaking FoodTech Brainport en SOL
  • Keynote speker: over de uitdagingen én mogelijkheden van de menselijke factor in food
  • Terugkoppeling interviews: leer en hoor van andere foodbedrijven
  • Groepsdiscussie over de resultaten en mogelijke oplossingsrichtingen
  • Borrel

Ben je een voedselverwerker met een locatie in regio Brainport? En wil je concreet aan de slag met de uitdagingen en kansen in het vinden, binden en boeien van mensen? Neem dan contact op met onze collega Anne Terhorst.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand