Search
Close this search box.

Faciliteiten en technologie

Faciliteiten en technologie

Bij Food Tech Brainport bieden we met partners een toegankelijke, praktische omgeving voor het testen, opschalen en produceren van voedsel.

Met onze partners bieden wij een serie innovatieve technologieën aan. Samen vormen die een fabriek voor het verwerken van (plantaardige) stromen tot halffabricaten en ingrediënten. Direct naar een overzicht van de technologieën?  Bekijk ze op deze pagina.

Wij bieden:

Een fysieke locatie voor testen en productie.

Ruimte om op te schalen.

Tijdelijke of permanente huisvesting.

Een showroom voor innovatieve technologieën.

Faciliteiten

Wij bieden onze bewoners een fysieke locatie voor kantoor, testen, productie én opschaling in een dynamische omgeving waar veel disciplines bij elkaar komen. We bieden daarin ook flexibiliteit: zowel tijdelijke als permanente huisvesting behoort tot de mogelijkheden. Maar bovenal bieden wij een showroom voor innovatieve technologieën waarmee we werken aan ons voedsel van vandaag en morgen.

Word jij de volgende Food Tech Brainport bewoner?

Technologie

De partners van Food Tech Brainport bieden faciliteiten op laboratorium-, pilot- en productieschaal. Het geheel is een fabriek voor het verwerken van (plantaardige) stromen tot halffabricaten en ingrediënten.

Het netwerk van Food Tech Brainport maakt kennisuitwisseling met andere top experts, universiteiten, hogescholen en technologieleveranciers mogelijk. We kijken met name naar innovatieve technologieën die een verschil maken op het gebied van duurzaamheid en gezondheid en kunnen die vaak vergelijken met de industriestandaard. Bedrijven kunnen terecht voor kleine tests maar ook voor volwaardige food grade productieruns. Dankzij de nauwe samenwerking met technologie partners en het onderwijs kunnen wij ook ondersteunen bij jouw vraagstukken met behulp van toegepast onderzoek.

Welke combinatie van technologieën past bij jouw vraagstuk?

Ben jij technology provider en wil je jouw technologie aan een breed publiek presenteren? Wij denken graag met mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

FTB pand