Zoek
Sluit dit zoekvak.

BeefyGreen

BeefyGreen is het eerlijkste alternatief voor vlees. 100% natuurlijk, 100% puur en 100% een kwaliteitsproduct. BeefyGreen houdt van lekker eten maar is ook op missie! Steeds meer consumenten willen gezonder en vooral ook bewuster leven en eten. Bij die verandering hoort ook een zoektocht naar alternatieven. De verschuiving die op dit moment plaatsvindt in leef- en eetgewoontes zorgt voor een groot scala aan nieuwe kansen en smaakvolle kwaliteitsproducten. BeefyGreen heeft in die alternatieven gekozen voor oesterzwammen. Of beter gezegd oesterzwamvoetjes (of steeltjes) van de beste kwaliteit en hand geselecteerde oesterzwammen.

De natuurlijke structuur van de oesterzwam is in de basis al fantastisch. Hierdoor is BeefyGreen in staat om met minimale bewerking, voor vrijwel alle recepten en bereidingswijzen, dezelfde smaaksensatie als vlees te creëren.

BeefyGreen past perfect binnen de filosofie van Food Tech Brainport. BeefyGreen is een onderneming die inspeelt op enerzijds de transitie in leef- en eetgewoonten van consumenten en verbindt dit aan de grote reststroom van oesterzwamvoetjes. Een win-win situatie want de halffabricaten die BeefyGreen maakt hebben zij om kunnen zetten naar een verdienmodel. BeefyGreen heeft onderdeel uitgemaakt van het Food from Food programma en inmiddels kunnen we de ontwikkelingen die zij doormaken op de voet volgen want zij zijn inmiddels gevestigd op onze locatie. Wij ondersteunen graag dit soort innovatieve start- en scaleup bedrijven. Waarom? Omdat zij en wij een wezenlijke bijdrage willen leveren aan het met de helft verminderen van onze voedselverspilling in 2030.

 

BeefyGreen

Samenwerking met FTB:

Wij hielpen Beefy Green met conceptontwikkeling en de ontwikkeling van het bedrijf.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand