Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bodec

Bodec is dé expert in procesoptimalisatie voor de voedingsmiddelenindustrie en werd in 1994 opgericht door Frank de Boeff en Paul Deckers. Al meer dan een kwart eeuw weten zij nieuwe, innovatieve mogelijkheden en kansen op het gebied van procestechnologie te vertalen naar de praktijk. Daarbij begeleiden zij een heel proces van A tot Z: van ontwerp en modellering tot engineering en productie. Ze bieden praktische, concrete én innovatieve oplossingen. Door kennisuitwisseling binnen een breed netwerk zijn is Bodec in staat om de nieuwste technieken in te zetten.

Innoveren en het ontwikkelen van nieuwe technologieën doe je namelijk niet alleen. Bij R&D trajecten is veel onderzoek en ondersteuning nodig. Daarom werkt Bodec intensief samen met partners zoals TNO en Wageningen Food & Biobased Research en andere kennisinstellingen. De kracht van Bodec? Die ligt op het gebied van opschaling, vormgeving én de opstart van een fabriek en/of productielijn.

Bodec is een van de eerste bewoners van Food Tech Brainport. Met Bodec als partner geven we invulling aan het thema ‘Ingrediënten uit plantaardige stromen’. Binnen de omgeving van Bodec zijn we in staat om ondernemers te laten testen en ondervinden welke technologie het beste past bij het vraagstuk dat een ondernemer heeft. Is dat een traditionele technologie? Of toch een innovatieve? Daarbij hebben we met Bodec geparticipeerd in meerdere projecten zoals het Provinciale Makel Schakel programma. Bodec is onze partner op het gebied van valorisatie en opschalingsvraagstukken.

 

 

 

Bodec

Samenwerking met FTB:

Bodec is een van de bewoners van Food Tech Brainport en binnen projecten een valorisatie en opschalingspartner voor Food Tech Brainport.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand