Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.v.

DIL staat voor Deutsches Institut für Lebensmitteltechnologie e.v. DIL is het Duitse instituut voor voedseltechnologieën en maakt iedere dag de weg vrij voor nieuwe innovaties binnen de sector. Met meer dan 175 aangesloten bedrijven en 200 werknemers functioneert DIL als een onderzoeksinstituut. Dit op het gebied van voedseltechnologie, analyse, duurzaamheid en voedselgegevens. Ook vormen zij een brug tussen wetenschap en praktijk en ondersteunen zij partners in het innovatieproces. De competenties en technische mogelijkheden van het instituut omvatten het volledige scala van voedseltechnologieën.

De voedselverwerkende industrie beperkt zich niet alleen tot onze landsgrenzen. Juist de samenwerking met internationale partners is erg waardevol. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking met een partner als DIL zowel op het gebied van kennis als binnen Europese projecten.

Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.v.

Samenwerking met FTB:

Kennispartner en samenwerking in Europese projecten

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand