Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Flanders Food

Flanders’ Food is het innovatieplatform voor de Vlaamse agrovoedingsindustrie. Het is opgericht door Fevia Vlaanderen (federatie van de voedingsindustrie) en een 20-tal leden. De leden bestaan uit bedrijven, onderzoeksinstellingen, verenigingen en federaties. Flanders’ Food ondersteunt voedingsbedrijven in het initiëren, uitdenken en implementeren van innovaties in voedingsproducten, productiesystemen en nieuwe business concepten. Samen met de juiste partners en onderzoeksinstellingen bezorgen ondersteunt zij in de ontwikkeling van kennis en financiering.

In 2015 bundelde Food Tech Brainport de krachten met Flanders’s Food met het idee om slimmer gebruik te maken van plantaardige nevenstromen. Dankzij dit project zijn tientallen ondernemers uit Nederland en Vlaanderen intensief gaan samenwerken om voedselverspilling tegen te gaan. Dit heeft verschillende succesvolle projecten rondom de verwaarding van plantaardige stromen opgeleverd.

Flanders Food

Samenwerking met FTB:

Sinds 2015 werken wij samen met Flanders' Food om ondernemers slimmer gebruik te laten maken van nevenstromen.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand