Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flanders Make

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Haar doel is bij te dragen aan de technologische ontwikkeling van de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst. Flanders Make telt meer dan 700 onderzoekers die in een unieke community samen werken aan een gemeenschappelijke industriële onderzoeksagenda.

Flanders Make stimuleert open innovatie via kwalitatief onderzoek, biedt innovatie op maat voor productvalidatie en -optimalisatie en een test- en validatie infrastructuur voor het testen en valideren van producten en productie.

In samenwerking met 7 partners in Noord-West Europa, is Food Tech Brainport het Cotemaco-initiatief gestart. Cotemaco heeft als doel het MKB te stimuleren om collaboratieve robotica en digitale technologieën te implementeren. Het omvat 4 field labs waarvan Flanders Make er één van is. Zij speelt als leidende partner een belangrijke rol in het managen van het project, projectcommunicatie en het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek.

Flanders Make

Samenwerking met FTB:

Het onderzoekscentrum van Flanders Make wordt ingezet binnen het Cotemaco-project. Flanders Make is een van de samenwerkingspartners binnen dit project.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand