Zoek
Sluit dit zoekvak.

Food Design Solutions

Food Design Solutions bestaat sinds 2014 en richt zich op innovatieve producten en diensten voor de voedselverwerkende industrie. Het management van Food Design Solutions heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en de productie van voedselverwerkingsapparatuur /-toepassingen en het ontwerpen van voedselverwerkingsfabrieken. Hun focus hierin zijn innovatieve producten, toepassingen en diensten op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, kwaliteitscontrole, lijnefficiëntie, automatisering, advies en ondersteuning. Het resultaat dat zij altijd nastreven? Kostenvermindering. Food Design Solutions helpt graag met het identificeren van ‘sweetspots’ om te kijken hoe een bedrijf kan optimaliseren en hoe zwaktes omgezet kunnen worden in kansen.

Food Design Solutions is sinds enige tijd gevestigd op de locatie van Food Tech Brainport. Met ons steeds verder groeiende aantal bewoners kunnen we ons in house kennisaanbod steeds verder uitbreiden. Wij zijn enorm blij dat Food Design Solutions gekozen heeft voor de locatie van Food Tech Brainport om zich te vestigen.

 

 

Food Design Solutions

Samenwerking met FTB:

Food Design Solutions is bewoner op de locatie van Food Tech Brainport en valt onder de categorie technology provider.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand