Search
Close this search box.
Paulusse

Paulusse Bedrijfsopleidingen

De levensmiddelindustrie kan niet zonder goed opgeleide operators. De vraag naar operators is groot. De werkzaamheden van de operators veranderen onder invloed van een steeds verdergaande robotisering. De operator van morgen heeft andere vaardigheden nodig dan de operator van gisteren. Doordat processen letterlijk minder inzichtelijk zijn, is het des te belangrijker dat een operator snapt wat er gebeurt in de apparatuur. De juiste kennis en vaardigheden maakt dat een operator zijn werkplek beheerst. Flexibel opleiden op de werkplek is een oplossing om operators snel inzetbaar te maken op een (ver)nieuw(de) werkplek.

Paulusse bedrijfsopleidingen is gespecialiseerd in werkplekopleidingen voor de levensmiddelenindustrie. Zij borgen aanwezige kennis voor bedrijven en maken deze beschikbaar door middel van een werkplekopleiding. De werkplekopleidingen zijn zelfstandig te doorlopen door de medewerkers. Omdat een getrainde collega als mentor altijd hulp kan bieden, kan opleiden op ieder moment van de dag (en nacht) plaatsvinden. Huidige en nieuwe medewerkers in de levensmiddelenindustrie opleiden om ze blijvend inzetbaar te houden op hun werkplek, dat is waar Paulusse bedrijfsopleidingen voor gaat!

Paulusse Bedrijfsopleidingen

Paulusse

Samenwerking met FTB:

Paulusse bedrijfsopleidingen is een gesprekspartner om mee te denken over duurzame oplossingen om kennis binnen het bedrijf te borgen en een groeipad aan te bieden voor (nieuwe) operators.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand