Search
Close this search box.

Agrofood meets High Tech

Agrofood meets High Tech

Het landschap binnen de agrofood sector verandert snel. Digitale en slimmere ketens, circulariteit, duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling staan hoog op de agenda. Optimalisaties van de industrie, het proces en productie volgen elkaar snel op. Om organisaties die actief zijn in de agrofoodsector inzicht te geven in deze optimalisaties organiseren Brainport Development en Food Tech Brainport samen met het High Tech Software Cluster op 17 maart een event: Agro meets High Tech: je tanden in data zetten.

Eerstvolgende evenementen

Geen evenementen gevonden

 vanaf 

17 maart 2022

 om 

16:00

 uur tot 

17 februari 2022

 om 

18:00

 uur

Het landschap binnen de agrofoodsector verandert snel. Digitale en slimmere ketens, circulariteit, duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling staan hoog op de agenda. Optimalisaties van de industrie, het proces en productie volgen elkaar snel op. Om organisaties die actief zijn in de agrofoodsector inzicht te geven in deze optimalisaties organiseren Brainport Development en Food Tech Brainport samen met het High Tech Software Cluster op 17 maart een event: Agro meets High Tech: je tanden in data zetten.

Tijdens dit event worden de actuele en belangrijke thema’s door verschillende sprekers onder de loep genomen en gekoppeld aan praktijkverhalen.

Wanneer: donderdag 17 maart 2022
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Waar: High Tech Software Cluster
Adres: Brainport Industries Campus, BIC1, Eindhoven

Het programma en de sprekers:

16:00 – 16:10 – Opening Wim Renders (High Tech Software Cluster)

16:15 – 16:40 – Service als extra verdienmodel – Nic Pot (CTAC)

16:45 – 17:10 – Procescontrole door middel van data –  Martijn van Iersel (Holland Malt)

17:15 – 17:40 – Data optimaliseert fruit –  Harrij Schmeitz (Royal FruitMasters)

Wie mag dit event niet missen?

Nederlandse land- en tuinbouwbedrijven, veeteelt bedrijven, tuinbouw, bedrijven actief in de verwerking van producten, foodtech bedrijven, beleidsmakers bij nationale en lokale overheden, softwareontwikkelaars en iedereen met interesse in dit thema.

Aanmelden voor dit event

Wil jij zicht op de trends en maatschappelijke thema’s binnen de agrofoodsector? Meld je dan nu aan voor dit event. Dit kan via deze link. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dirk van Ledden.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand