Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bezoek van Maleisische minister van Wetenschap, Technologie en Innovatie aan Food Tech Brainiport

Hoog bezoek!

Wat een eer! The Ministery of Science, Technology and Innovation of Malaysia heeft met een delegatie Food Tech Brainportbezocht. Onder leiding van de minister Hon. Dato’ Sri Dr. Adham bin Baba zelf was er veel interesse om te leren van de bestaande eco-systemen op het gebied van de cross overs tussen de food en high-tech sector en de agri en high-tech sector. BrainportDevelopment, AgriFood Capital, JADS Data Science for professionals, en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) gaven inzicht in bestaande projecten op het gebied van het gebruik van robots, drones, en data binnen de agri-tech sector. Food Tech Brainport heeft inzicht gegeven in de samenwerkingen op het gebied van innovatieve technologieën binnen de verwerkingsindustrie.

Tekenen van een Letter of Intent voor verdere samenwerking

Na het inhoudelijke programma werden LOI’s ondertekend voor verdere samenwerking op het gebied van het verzamelen en verwerken van data. Een plant tour langs de pilot en productie faciliteiten door Frank de Boeff van Bodec heeft veel inzichten gegeven over de mogelijkheden voor het gebruik en opschaling van innovatieve productieprocessen. Wethouder Serge van de Brug heeft duidelijk kunnen maken wat de waarde is op het moment dat bedrijfsleven, overheden, en onderzoeksinstituten samenwerken. Iets waar we trots op kunnen zijn in de regio.

 

 

 

 

 

 

 

.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand