Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verspillingsvrije Week – samen tegen voedselverspilling

Gemiddeld gooien we in Nederland 34 kilo eten per persoon per jaar weg. Dat is veel. Te veel! De Stichting Samen Tegen Voedselverspilling, een stichting waarvan we een van de trotse founding fathers zijn, organiseert daarom van 7 t/m 13 september de Verspillingsvrije Week.

Vandaag, op Duurzame Dinsdag, is de start van de Verspillingsvrije Week. Onze directeur (tevens bestuurslid van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling) Jos de Boer was aanwezig bij de aftrap. De stichting roept bedrijven en consumenten op bewust bezig te zijn met voedsel en de verspilling daarvan. De stichting deelt tips en organiseert diverse challenges. Een mooi initiatief, waar wij graag aan bijdragen.

Met het team van Food Tech Brainport zetten we ons dagelijks in om voedselverspilling tegen te gaan. We helpen ondernemers met het optimaal benutten van (rest)stromen, het inzetten van innovatieve technologieën om reststromen tegen te gaan en om ingrediënten te halen uit reststromen. Kunnen wij jou als ondernemer helpen reststromen te verminderen of waarde te halen uit je reststromen? Neem dan contact op.

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand