Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Open Dag bij Food Tech Brainport Succes!

Tijdens de Dutch Food Week 2022 deden wij op zaterdag 15 oktober onze deuren open voor iedereen die graag een keer ziet wat wij bij Food Tech Brainport allemaal doen. Bewoners uit de buurt, andere medewerkers uit de industrie, gewoon geïnteresseerden, familie, vrienden, iedereen was welkom om een kijkje in onze keuken te nemen.

Samen met onze medebewoners uit het pand, evenals enkele van onze externe partners, lieten we zien wat er speelt binnen de levensmiddelenindustrie in onze regio en hoe belangrijk innovatie daarbij is. Zo konden bezoekers zien en leren:

  • hoe een frikandel gemaakt wordt bij Food Design Solutions (en natuurlijk kon men ook een frikandel eten!)
  • wat hoge druk technologie te maken heeft met verse sappen in de supermarkt (dank aan Pascal Processing)
  • hoe je van oesterzwammen heerlijke bitterballen kan maken, met de producten van Beefy Green
  • wat je aan een plaag van kleine krabbetjes in de Waddenzee kunt doen (Crustalicious heeft het antwoord)
  • hoe een nieuwe vriestechnologie de kwaliteit van bevroren producten flink kan verbeteren (bezoekers konden de innovatieve vriezer van RMF Europe zelf bekijken)
  • waarom er soms wat geklop te horen is vanuit onze hallen
  • en meer…

“Leuk om te zien wat hier gebeurt, ik kom er geregeld langs, maar ik wist nooit precies wat er te doen was”, was wat veel bezoekers uit de omgeving ons vertelden. “Toch heel bijzonder”, want de levensmiddelenindustrie is er niet één waar je vaak even op bezoek kunt komen.

In totaal hebben ruim 150 bezoekers kennis kunnen maken met innovatieve technologie en de levensmiddelenindustrie. Een succes was het dus zeker!

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand