Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Provincie Noord Brabant

Brabant zoekt grensverleggende oplossingen. In Brabant wordt buiten de lijntjes gedacht. Niet met de kaarten tegen de borst maar op tafel. In Brabant ondernemen we samen en in openheid. Plezier en succes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze unieke combinatie vormt de basis van het succes van Brabant. Het DNA van Brabant is niet bedacht maar in de loop van de geschiedenis ontstaan.

De voedselverwerkende industrie in Brabant is groot. Vandaar dat ook al sinds jaar en dag door de Provincie flink geïnvesteerd wordt in de agri en food sector. Programma’s waar we in het verleden aan deel hebben genomen zijn o.a. het Makel Schakel programma. Op dit moment maakt de Provincie het mogelijk dat wij onze proeffabriek kunnen realiseren en maken we onderdeel uit van de voedselinnovatie agenda om innovaties in de voedselketen te bewerkstelligen en te stimuleren.

De Provincie Noord-Brabant stelt ons in staat, samen met gemeente Helmond, om de komende jaren te groeien naar een zelfstandige organisatie. Dit doen zij o.a. middels een financiële bijdrage. Dankzij de financiering vanuit de Provincie is het mogelijk om de komende jaren de Proeffabriek te realiseren en zitten we aan tafel om mede vorm en invulling te geven aan de voedselinnovatieagenda van de Provincie.

Provincie Noord Brabant

Samenwerking met FTB:

De kernwaarden en het beleid van de Provincie maken het mogelijk dat Food Tech Brainport ondernemers vooruit kan helpen en kansen te benutten als het gaat om duurzame en gezonde voeding. Dit alles om te komen tot een toekomstbestendige voedselverwerkende industrie in de toekomst.

Gerelateerde succesverhalen

No data was found

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand