Zoeken
Sluit dit zoekvak.

"“Wij hebben Tanya’s Just Real geholpen met kennis en kennissen”"

Cooking from scratch in a bottle: Tanya’s Just Real

Als werkende, drukke moeder zocht Tanya in 2015 naar een manier om gezonde maaltijden aan haar gezin te serveren. Ze ontwikkelde recepturen voor gezonde sauzen met pure ingrediënten. Zonder toevoegingen.

Cooking from scratch in a bottle: Tanya’s Just Real

Als werkende, drukke moeder zocht Tanya in 2015 naar een manier om gezonde maaltijden aan haar gezin te serveren. Ze ontwikkelde recepturen voor gezonde sauzen met pure ingrediënten. Zonder toevoegingen. Maar Tanya dacht groter dan haar eigen gezin: ze wilde alle gezinnen van Engeland van gezonde sauzen voorzien. En zo werd Tanya’s Just Real geboren. Het bedrijf, gevestigd in Engeland, groeide. De keuken werd te klein, en er werd gezocht naar opschalingsmogelijkheden. Maar ook naar technieken om de sauzen langer vers te houden.

Kennis en Kennissen

Op dat moment maakte Tanya kennis met Jasper van Altena van Pascal Processing. De conserveringstechnologie HPP, die aangeboden wordt door Pascal Processing, zorgt ervoor dat de sauzen langer houdbaar zijn. En dat zonder toevoegingen. “Wij hebben Tanya’s Just Real geholpen met kennis en kennissen”, aldus Jasper van Altena. “We hebben Tanya uitgenodigd bij Food Tech Brainport en haar kennis laten maken met verschillende partners: VanRijsingen Ingredients , the Sauce Company en Pascal Processing. Daarna hebben we met Tanya gekeken naar de perfecte oplossing voor haar uitdaging.”

Het resultaat van de samenwerking

Tanya was op zoek naar een kennispartner die meedacht met haar volgende stap als ondernemer. Het opschalen en langer houdbaar maken van de pure producten. Een aantal jaar later wordt nog steeds intensief samengewerkt met Pascal Processing. In deze tijd is het in Engeland uitdagend een plek te ‘veroveren’ in de retail en horecasector. Jasper: “En ook daarmee proberen we Tanya vooruit te helpen. We sparren met haar over het vermarkten van haar producten en de keuzes die daarin te maken zijn. Het stopt dus niet met het faciliteren in een technologie.”

Ook al zijn de marktomstandigheden in Engeland nu uitdagend, Tanya is vanuit haar persoonlijke passie vastbesloten om Tanya’s Just Real verder te laten groeien. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Meer over Tanya’s Just Real: https://www.tanyasjustreal.com/
Meer over Pascal Processing: https://www.pascalprocessing.com

Betrokken communityleden:

Details

Project:

Geen projecten gevonden

Thema:

Langer vers voedsel

Geen teamlid gevonden

Neem contact op

Samen werken aan de voedingsindustrie van morgen? Wij denken graag mee met jouw uitdaging, idee of concept en verwelkomen je graag als partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

FTB pand