Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pascal Processing

Pascal Processing bracht in 2011 HPP, oftewel High Pressure Processing, naar Nederland en is daarmee de eerste en meest geavanceerde HPP dienstverlener van Europa.

FoodWorkx

FoodWorkx heeft meer dan 30 jaar ervaring in de internationale voedingsmiddelenindustrie en is gespecialiseerd in groeiscenario’s, verandermanagement en klant- en marktfocus. FoodWorkx is nauw betrokken bij verschillende grote initiatieven op het gebied van gezonde voeding, duurzame voedselproductie en -systemen en het verminderen van voedselverspilling in de verschillende waarde- en toeleveringsketens.  FoodWorkx heeft mede aan de […]

Carezzo

Carezzo ontwikkelt en vermarkt eiwitrijke producten. Daarmee bieden zij een effectieve oplossing voor het probleem van ondervoeding. Ondervoeding is, met name bij de groeiende groep ouderen, een probleem. Meer eten lukt meestal niet. Daarom biedt Carezzo basisvoeding met toegevoegd eiwit. Het aanbod van Carezzo bestaat uit brood en banket, fruitdrink, groentesoep, roomijs en maaltijden. De […]

BeefyGreen

BeefyGreen speelt in op de transitie in leef- en eetgewoonten van consumenten en verbindt dit aan de grote reststroom van oesterzwamvoetjes.

RMF Europe BV

RMF Europe heeft het Radio Magnetic Freezing naar Helmond gehaald. Dit maakt dat we op dit moment ook in staat zijn om ook op het gebied van het invriezen van producten toegevoegde waarde te bieden.

Food Design Solutions

Food Design Solutions bestaat sinds 2014 en richt zich op innovatieve producten en diensten voor de voedselverwerkende industrie. Sinds enige tijd zijn zij gevestigd op de locatie van Food Tech Brainport

Het Subsidiehuis

Het Subsidiehuis is bewoner van Food Tech Brainport en wij werken veelvuldig met hen samen op het gebied van zowel grotere als kleinere subsidieprojecten.

Bodec

Bodec is een van de bewoners van Food Tech Brainport en binnen projecten een valorisatie en opschalingspartner voor Food Tech Brainport.

FTB pand