Search
Close this search box.

Pascal Processing

Pascal Processing bracht in 2011 HPP, oftewel High Pressure Processing, naar Nederland en is daarmee de eerste en meest geavanceerde HPP dienstverlener van Europa.

FoodWorkx

FoodWorkx has more than 30 years of experience in the international food industry and is specialized in growth scenarios, change management and customer and market focus. FoodWorkx is closely involved in several major initiatives in the areas of healthy nutrition, sustainable food production and systems and the reduction of food waste in the various value […]

Carezzo

Carezzo develops and markets protein-rich products. In doing so, they offer an effective solution to the problem of malnutrition. Malnutrition is a problem, especially among the growing group of older people. More food is usually not possible. That is why Carezzo offers basic nutrition with added protein. Carezzo’s offer consists of bread and pastries, fruit […]

BeefyGreen

BeefyGreen speelt in op de transitie in leef- en eetgewoonten van consumenten en verbindt dit aan de grote reststroom van oesterzwamvoetjes.

RMF Europe BV

RMF Europe heeft het Radio Magnetic Freezing naar Helmond gehaald. Dit maakt dat we op dit moment ook in staat zijn om ook op het gebied van het invriezen van producten toegevoegde waarde te bieden.

Food Design Solutions

Food Design Solutions bestaat sinds 2014 en richt zich op innovatieve producten en diensten voor de voedselverwerkende industrie. Sinds enige tijd zijn zij gevestigd op de locatie van Food Tech Brainport

Het Subsidiehuis

Het Subsidiehuis is bewoner van Food Tech Brainport en wij werken veelvuldig met hen samen op het gebied van zowel grotere als kleinere subsidieprojecten.

DVC Machine vision

DVC is specialist op het gebied van vision technologie. Door de kennis en expertise van DVC is hun klant verzekerd van de juiste en beste producten voor hun machine vision uitdagingen. DVC richt zich o.a. specifiek op de Food sector.

Bodec

Bodec is een van de bewoners van Food Tech Brainport en binnen projecten een valorisatie en opschalingspartner voor Food Tech Brainport.

FTB pand
FTB pand