ILVO

ILVO verricht multidisciplinair, baanbrekend en onafhankelijk (toegepast) onderzoek uit het op gebied van duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief.

FI&S

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

HAS Hogeschool

Samen met HAS Hogeschool stomen we studenten klaar voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. Deze samenwerking is sinds 2019 geïntensiveerd en werken we nauw samen op een aantal vooraf gedefinieerde onderzoekslijnen.

Fontys

Met de samenwerking met Fontys bieden wij studenten een plek waarin zij in een authentieke omgeving kunnen leren aan praktijkopdrachten uit het werkveld. Op deze manier leveren wij een bijdrage om studenten klaar te stomen voor hun carrière binnen de voedselverwerkende industrie. 

Wageningen University and Research

Samenwerking binnen diverse (Europese) projecten. Food Tech Brainport zorgt voor de vertaalslag naar de markt op basis van wetenschappelijk toegepast onderzoek.