Bodec

Bodec is een van de bewoners van Food Tech Brainport en binnen projecten een valorisatie en opschalingspartner voor Food Tech Brainport.

ELEA GmbH

Food  Tech Brainport is partner van Elea en sinds 2019 staat er ook een Pulsed Electric Field in onze productielocatie. Een samenwerking die wij als zeer waardevol ervaren. Door het steeds verder uitbreidende technologie aanbod kunnen wij ondernemers optimaal ondersteunen in hun zoektocht naar oplossingen binnen hun productieproces. Samenwerkingen met partijen zoals Elea zijn essentieel hierin.   

Huijbregts Groep

Huijbregts Groep bestaat inmiddels 85 jaar en behoort tot de wereldtop als het aankomt op het mengen van poedergrondstoffen. Sinds juni 2021 maakt Huijbregts onderdeel uit van de Raad van Commissarissen van Food Tech Brainport.

Upprinting Food

Upprinting Food maakt van reststromen een beleving. Zij ontwikkelde een techniek om 3D voedsel te printen op basis van reststromen die vaak om esthetische waarde worden weggegooid. Met het toepassen van 3D print-technologie wordt die esthetische waarde weer toegevoegd en ontstaat er weer een aantrekkelijk product. Upprinting Food ontwikkelde een uniek recept om niet alleen […]

Van Rijsingen Green

Familiebedrijf van Rijsingen Green is al ruim 50 jaar een bekende speler in de markt van gezonde en verse voedingsmiddelen. Zij teelt en verkoopt een grote variëteit aan groenteproducten. Van Rijsingen Green omvat vier aanvullende bedrijven die samen de gehele keten in eigen beheer hebben van teelt tot verwerking. Elk bedrijf afzonderlijk draagt bij aan […]

Verbruggen Paddestoelen

Verbruggen Paddestoelen kweekt op biologische wijze oesterzwammen van zeer hoge kwaliteit en is een echt familiebedrijf. Naast de meest bekende oesterzwam, de grijze, telen zij ook de gele, roze én de trompet oesterzwam. Met meer dan 30 jaar ervaring in het telen van paddestoelen weet Verbruggen een eerlijk product van topkwaliteit neer te zetten. Verbruggen […]

PeelPioneers

PeelPioneers is de schillenboer van de 21ste eeuw. Zij biedt een oplossing voor schillen die overblijven na het maken van vers sap. Sinaasappelschillen, die anders verband zouden worden als afval wordt door PeelPioneers verwerkt tot functionele ingrediënten.

FI&S

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Botanic Bites

Valoriseren van nevenstromen tomaat en oesterzwamvoetjes tot lang houdbare vegetarische snacks bij kamertemperatuur.